DTP'liler Yer Beğeniyor

DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, parti grupları için TBMM'de tahsis edilecek odaların belirlenmediğini bildirerek, "Yer bakıyoruz" dedi.Sakık, Meclis Başkanlığı tarafından kendilerine grup için önerilen eski Dilekçe Komisyonunun yerini, küçük olduğu gere

DTP'liler Yer Beğeniyor

DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, parti grupları için TBMM'de tahsis edilecek odaların belirlenmediğini bildirerek, "Yer bakıyoruz" dedi.

Sakık, Meclis Başkanlığı tarafından kendilerine grup için önerilen eski Dilekçe Komisyonunun yerini, küçük olduğu gerekçesiyle kabul etmediklerini söyledi.

Grubun daha rahat çalışması için geniş bir yer tahsis edilmesini beklediklerini kaydeden Sakık, "Grup için Mecliste henüz yer tahsisi yapılmadı. Şimdilik yer bakıyoruz. Grup yerimiz kesinleştikten sonra çalışmalarımıza başlayacağız. İlk olarak Başkanlık Divanında partimizi temsil edecek arkadaşları, daha sonra da grup başkanvekillerini belirleyeceğiz" diye konuştu.

DTP'nin haftalık grup toplantısını da daha önce Anavatan Partisi'nin kullandığı küçük grup salonunda yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset