DTP'de Nabız Yoklanıyor

DTP'nin cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili tutumu AKP'nin adayını belirlemesi ile netleşecek. Genel Kurul'a girme yönünde iradesini ortaya koyan partide, eğilime göre cumhurbaşkanı adayı çıkarılabileceği tartışması da yapılıyor.Parti kulislerinde DTP'nin

DTP'de Nabız Yoklanıyor

DTP'nin cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili tutumu AKP'nin adayını belirlemesi ile netleşecek. Genel Kurul'a girme yönünde iradesini ortaya koyan partide, eğilime göre cumhurbaşkanı adayı çıkarılabileceği tartışması da yapılıyor.

Parti kulislerinde DTP'nin cumhurbaşkanı adayı çıkarması ile ilgili nabız yoklanıyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP'nin izleyeceği politika da yakından izlenip eğilime göre hareket edilecek.

Kongre için toplanıyorlar

TBMM'de grup kuran DTP, kongre takvimi ile izlenecek yol haritasını belirlemek için bugün Parti Meclisi'ni toplayacak. Eylül ayında olağanüstü kongreye gitmesi beklenen DTP'de Mardin Milletvekili Ahmet Türk'ün yeniden genel başkan seçileceği, Diyarbakır Milletvekili Aysel Tuğluk'un ise genel başkan yardımcısı olarak yeniden görev alacağı konuşuluyor.

Parti Meclisi toplantısında DTP'nin Meclis Başkanlığı ve cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili izleyeceği politikaları netleştirilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler