DSP'den AKP'ye ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) Trabzon İl Başkanı Sibel Suiçmez, yönetim kurulu üyeleriyle AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Suiçmez, ziyaretin iade-i ziyaret anlamında o

DSP'den AKP'ye ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) Trabzon İl Başkanı Sibel Suiçmez, yönetim kurulu üyeleriyle AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Suiçmez, ziyaretin iade-i ziyaret anlamında olduğunu söyledi.

Siyasetin temel amacının ülkeye hizmet olduğunu dile getiren Suiçmez, bu yolda bütün partilerin ortak paydalarda buluşması gerektiğini kaydetti.
DSP Onursal Genel Başkanı Bülent Ecevit'in isminin Trabzon'da da yaşatılması için Belediye Meclisi'nde bir teklif verdiklerini dile getiren Suiçmez, AK Partili belediye meclis üyelerinden de destek istedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ise siyasi partilerin temel hedefinin iktidarı elde etmek olduğunu ancak temel amacı ülkeye hizmet olan bu rekabette herkesin üzerine düşen sorumlulukla hareket etmesi ve kırıcı olmaması gerektiğini söyledi.

Muhalefet partilerinin görüş ve düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Muhammet Balta, kent ve ülke menfaatleri etrafında herkesin birlik olması gerektiğini ifade etti.
Türk siyasetinin önemli simalarından Bülent Ecevit isminin yaşatılması için istenen desteği vereceklerini belirten Balta, yaklaşan Yerel Seçimlerde DSP'ye başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset