DSP Büyük Kurultayına Doğru

DSP 7. Olağan Büyük Kurultayı, 19 Ağustos 2007 Pazar günü toplanacak.Atatürk Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlaması öngörülen kurultay, çoğunluk sağlanamazsa aynı gün ve aynı yerde saat 11.00'de yapılacak.Kurultayda, bin 141 delege, genel başkanın yanı s

DSP Büyük Kurultayına Doğru

DSP 7. Olağan Büyük Kurultayı, 19 Ağustos 2007 Pazar günü toplanacak.
Atatürk Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlaması öngörülen kurultay, çoğunluk sağlanamazsa aynı gün ve aynı yerde saat 11.00'de yapılacak.

Kurultayda, bin 141 delege, genel başkanın yanı sıra 60 kişilik parti meclisi (PM) üyelerini belirlemek için de oy kullanacak.

Siirt, Batman, Şırnak, Çankırı, Iğdır ve Rize illeri, ''kongrelerini zamanında gerçekleştiremedikleri'' için büyük kurultayda temsil edilmeyecek.

Kurultayda, Genel Başkan Zeki Sezer açılış konuşması yapacak.
Parti tüzüğünün bazı maddelerinin de değiştirilmesinin planlandığı kurultayda, hesap ve faaliyet raporlarının ibra edilmesinin ardından genel başkanlık ve parti meclisi üyeliği seçimleri gerçekleştirilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler