DPye Akçaabat'ta 120 kişi katıldı

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde 120 kişi Demokrat Parti'ye (DP) katıldı. Akçaabat'ta bir yaprak lokantasında düzenlenen katılım törenine Demokrat Parti Trabzon İl Ahmet Uğur Zihni, DP Akçaabat ilçe başkanı Salih Zeki Kolaylı, Akçaabat Belediye Başkan Adayı

DPye Akçaabat'ta 120 kişi katıldı

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde 120 kişi Demokrat Parti'ye (DP) katıldı. Akçaabat'ta bir yaprak lokantasında düzenlenen katılım törenine Demokrat Parti Trabzon İl Ahmet Uğur Zihni, DP Akçaabat ilçe başkanı Salih Zeki Kolaylı, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Sevim Boğoçlu, il yöneticisi Abdullah Sevim ve çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni, Demokrat Parti'nin en küçük biriminden başlayarak demokrasi kurallarının en işletildiği bir parti olduğunu ve bunun böylece devam edeceğini belirtti. Zihni “Demokrat partimiz son dönemde tüm vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde en çok takip edilen ve katılım olan bir partidir. Bizde demokrasi en üst seviyededir. Yaklaşan yerel seçimler öncesi hiçbir adayımız merkezin zorlaması veya birilerinin istediği için aday yapılmamış yerel ne karar almışsa genel merkezimiz bunu uygulamıştır. Biz böyle demokrasiyi uygulayan bir partiyiz” dedi.


Tören sonrası partiye katılan ve çoğunluğu Düzköy ilçesi Çal ve Çayırbağı beldesinden olan yaklaşık 120 kişiye Demokrat parti rozeti takıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset