DP'nin Başına Sürpriz Aday

Merkez sağdaki birlik görüşmeleri başarısızlıkla sonuçlandığı için baraj altı kalan Demokrat Parti'de (DP), Mehmet Ağar'dan boşalan koltuk için sürpriz bir aday çıktı.Ankara kulislerinde seçimden önce DP'den aday olan, ancak ittifak gerçekleşmeyince adayl

DP'nin Başına Sürpriz Aday

Merkez sağdaki birlik görüşmeleri başarısızlıkla sonuçlandığı için baraj altı kalan Demokrat Parti'de (DP), Mehmet Ağar'dan boşalan koltuk için sürpriz bir aday çıktı.

Ankara kulislerinde seçimden önce DP'den aday olan, ancak ittifak gerçekleşmeyince adaylıktan çekilen Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün'ün adaylık için hazırlandığı konuşuluyor.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de desteğini aldığı ileri sürülen Aygün'ün; DP Büyük Kongresi'ne kadar adaylığını gizli tutacağı ve son anda yarışa gireceği ileri sürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset