DP'li Schefer umut vaat etti

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği "Altın Eller Altın Gönüllerle Buluşuyor" projesinde partisi için çalışan Şebnem Schefer umut vaat etti. Ekonomik krizde var olma mücadelesi vererek çıkış yolu arayanlara; el becerilerini sergileyerek bu

DP'li Schefer umut vaat etti

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği "Altın Eller Altın Gönüllerle Buluşuyor" projesinde partisi için çalışan Şebnem Schefer umut vaat etti.

Ekonomik krizde var olma mücadelesi vererek çıkış yolu arayanlara; el becerilerini sergileyerek bununla para kazanmak isteyenlerin tüketiciyle buluşmasını sağlayan "Altın Eller Altın gönüllerle Buluşuyor" projesinin ikinci ayağı önceki gün Şişli'de gerçekleşti.

Demokrat Parti İstanbul Teşkilatına bağlı tüm ilçe teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda sivil toplum örgütlerinin de katkıda bulunduğu projede partisi için çalışan Şebnem Schefer, el becerilerinin sergilendiği tezgâhları tek tek gezerek üreticilerle sohbet etti. Alışveriş de yapan Schefer, "Türkiye'yi içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan çıkartacak yine Demokrat Parti'dir" dedi.

Seçim sürecinde Demokrat Parti için her zaman yılmadan çalışacağını dile getiren Schefer, 29 Mart mahalli seçimlerinde partisinin Türkiye adına önemli başarılara imza atacağını, halkın umudunun Demokrat Parti olduğunu da sözlerine ekledi.

Ekonomik çıkmazda çıkış yolu arayan vatandaşlara yalnız olmadıklarını söyleyen Şebnem Schefer katılımcı ve ziyaretçiler tarafından da sevgiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset