DP'den teşkilatlara ziyaret

Dp Gik üyesi ve belediye başkan adayı Süleyman Aydoğdu il başkan yardımcısı Ziya Usta il yönetim kurulu üyesi İsmet Altınel belediye meclis üyesi Muammer Yazıcı ve Murat Zeki Solak Akçaabat ilçe teşkilatı ziyaret etti.

DP'den teşkilatlara ziyaret

İl ve ilçe meclis üyelerinin tanıtıldığı ziyarette basın açıklaması yapan Akçaabat ilçe başkanı Salih Zeki Kolaylı

"Akçaabat'ta ilk kez bayan aday gösteriyoruz. Sevim hanım'a güveniyoruz. Akçaabat'a hizmet etmek adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kısıtlı imkanlar noktasında partimizi temsil etmek vatandaşımıza hizmet etmek için olağan üstü çaba sarfediyoruz diyerek sözlerine devam eden kolaylı hizmetin bir sevda gönül işi olduğunu ifade etti.

İddialı isimlerden oluşan İl ve ilçe meclis üyesindeki arkadaşlarımızın projeleriyle özverili çalışmalarıyla Belediyelerde ve il genel meclisinde iktidar yapacağına hiç şüphem yoktur diye konuştu.

Ardından ilçede ilk bayan belediye başkan adayı unvanına sahip olan DP Akçaabat ilçe belediye başkan adayı Sevim Boğuşlu şunları söyledi.

"Ekibimizle gayet güzel ve ahenkli bir şekilde çalışıyoruz. Seçildiğimiz takdirde Akçaabat'ın sorunlarını çözmek adına halkımızla elele gönül gönüle çalışacağız. Özellikle Akçaabat'taki bayanların oylarına talibiz" dedi.

Esnaf ve halkımızı ziyaret sırasında isteklerin ve şikayetlerin çok olduğunu görüyoruz.

Bu anlamada  elele ve gönül gönüle verip bu sorunları aşacağız dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset