DP'den Şadan Eren'e ziyaret

TTSO Başkanı Şadan Eren, belediye başkan adayı Aydoğdu, DP İlçe Başkanı Cemal Özçelik ve beraberindeki parti üyelerini makamında ağırladı. Süleyman Aydoğdu'nuın Trabzon'un sorunlarına sahip çıkarak aday olmasını tebrik ettiğini belirten TTSO Başkanı Şadan

DP'den Şadan Eren'e ziyaret
TTSO Başkanı Şadan Eren, belediye başkan adayı Aydoğdu, DP İlçe Başkanı Cemal Özçelik ve beraberindeki parti üyelerini makamında ağırladı.

Süleyman Aydoğdu'nuın Trabzon'un sorunlarına sahip çıkarak aday olmasını tebrik ettiğini belirten TTSO Başkanı Şadan Eren, “Trabzon için önemli bir göreve önem vererek aday oldu. Süleyman Trabzon için bir değerdir. Bu adaylığında da umduğunu inşallah bulur. Biz bulunduğumuz konum olarak bu odaya her ne kadar siyaset sokulmak istenmişse de biz sokmadık. Bundan sonrada sokmayacağız. Adayların tümüne her daim eşit mesafede olacağız. Kim seçilirse de onunla kol kola yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Trabzon'un en büyük, en yararlı sivil toplum örgütü Ticaret Sanayi Odası olduğunu ve bundan büyük gurur duyduğunu belirten DP Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, “Şadan beyle birlikte çok çalıştık. Onunla çalışmak gerçekten bir ayrıcalıktır. 20 gündür şehrimizi sokak geziyoruz halkın büyük bir teveccühü ile karşı karşıyayız bu da bizleri bu yolda daha inançlı kılıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset