DP'den Kemal Cevher'e tepki

DP Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Görkem Murat Çolak, Kemal Cevher'e tepki gösteren bir açıklama yaptı. İşte Çolak'ın yazılı açıklaması: “Bugün Trabzon'daki bazı medya organlarında çıkan haberi büyük bir şaşkınlık ve hayretle okuduk. Bu konudaki tepki

DP'den Kemal Cevher'e tepki
DP Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Görkem Murat Çolak, Kemal Cevher'e tepki gösteren bir açıklama yaptı.
İşte Çolak'ın yazılı açıklaması:

“Bugün Trabzon'daki bazı medya organlarında çıkan haberi büyük bir şaşkınlık ve hayretle okuduk. Bu konudaki tepkimizi belirtmeden geçemedim.Daha önce partimizde; parti kuruculuğu , yöneticilik, milletvekilliği ve hatta en son 2009 Yerel Seçimleri döneminde Demokrat Parti MKYK'da görev almış bir büyüğümüz olan Sn. Kemal CEVHER'in açıklamalarından eminim benim gibi bütün partililerimiz de derinden yaralanmıştır. Kendisi 2009 Yerel Seçimlerinde, Demokrat Parti MKYK 'da görevli olduğu sürede Orhan Gümrükçüoğlu'na dolasıyla AKP'ye destek verdiğini ve bunu da tüm çevresiyle birlikte gerçekleştirdiğini açıklamıştır.

Bu da Sn. İl Başkanımız Dr. Ahmet Uğur ZİHNİ'nin söylediği “ bize oy vermeyen bizler “ açıklamasının bir tescilidir. Geçmişte oy kaybımıza neden olan bu tür zihniyetlerin gelecekte bizlerle beraber olamayacağını düşünerek partimizi daha üst seviyelere taşıyacağımıza olan inancımız tamdır”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler