DP'den gövde gösterisi

DP il binasında yapılan tanıtım töreninde, belediye meclis üyeleri ve parti yönetimi hazır bulundu.  DP il başkanı Ahmet Uğur Zihni konuşmasında Ak Parti'ye yüklendi. TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ DP'DİRTürkiye'nin geleceği Demokrat Partidir, Demokrat Partinin gel

DP'den gövde gösterisi

DP il binasında yapılan tanıtım töreninde, belediye meclis üyeleri ve parti yönetimi hazır bulundu. 

DP il başkanı Ahmet Uğur Zihni konuşmasında Ak Parti'ye yüklendi.

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ DP'DİR

Türkiye'nin geleceği Demokrat Partidir, Demokrat Partinin geleceği sizlersiniz diyen il başkanı Ahmet Uğur Zihni, listelerde sıralamanın önemli olmadığını vurguladı.

LİSTEMİZDEKİ ADAYLAR PIRIL PIRIL KİŞİLERDEN OLUŞUYOR

Daha sonra Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu bir konuşma yaptı.
Aydoğdu, titiz  bir çalşımanın ardından belediye meclis adaylarını tamamladıklarını belirterek, " Üyelerimizin kendi alanında ve kariyerinde yetişmiş ve bu birikimlerini Trabzon için harcayacak çalışma arkadaşlarımızdır. Listemizdeki isimleri geçmişi temiz hiçbir şaibeye karışmamış pırıl pırıl insanlardan oluşuyor. İç mimardan iktisatçıya, eğitimciden, tüccarına kadar her alanda tecrübeli arkadaşlarımızı topladığımız bu iddialı listeyi Trabzonla paylaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset