DP'den Canalioğlu'na ziyaret

Demokrat Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu Merkez ilçe başkanı Yalçın Öztürk ve çok sayıda Demokrat parti teşkilat üyeleri ile birlikte Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaretinde ilginç diyaloglar yaşandı. Toplantıda konu

DP'den Canalioğlu'na ziyaret

Demokrat Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu Merkez ilçe başkanı Yalçın Öztürk ve çok sayıda Demokrat parti teşkilat üyeleri ile birlikte Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaretinde ilginç diyaloglar yaşandı.


Toplantıda konuşan ve samimi konuşmalarıyla dikkat çeken Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu “Volkan Abi ile çok iyi dostuz, dost olduğumuz için halk hangimize oy vereceğine karar vermekte zorlanacak” dedi.

Şimdiden Trabzon'a Belediyesini ele geçirdiler demesinler diye fazla kalabalık gelmedik diyen Aydoğdu, “Daha önceki belediye başkanlarına çamur atarak değil, kendi yapacak olduğumuz projelerle halkımızın karşısına çıkıp oy istemeliyiz” diye konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ise kırıp dökmeden birlik ve beraberlik içerisinde beraberlik içerisinde demokrasi adına Trabzon da en güzel seçimin yaşanacağını inancı içerisinde olduğunu belirterek “ Sonuçta en iyi kararı halkımız verecektir. Bu seçimin Trabzon'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset