DP Gençleri iddialı geliyor!

Geçtiğimiz günlerde bayram havası içerisinde gerçekleştirdikleri 9.Olağan Demokrat Parti Büyük Kongresi'nin ardından aynı heyecan ve inançla, Demokrat Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı Türkiye'nin geleneklerini ve gerçeklerini ortaya koyacak bir ekip kur

DP Gençleri iddialı geliyor!

Geçtiğimiz günlerde bayram havası içerisinde gerçekleştirdikleri 9.Olağan Demokrat Parti Büyük Kongresi'nin ardından aynı heyecan ve inançla, Demokrat Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı Türkiye'nin geleneklerini ve gerçeklerini ortaya koyacak bir ekip kurdular.

Kurdukları ekibi tanıtan DP Genel İdare İl Kurul Üyesi ve Gençlik Kolları İl Başkanı Görkem Çolak, " Bu göreve genç, dürüst, dinamik, atadan demokrat bir genel başkanla; Süleyman Soylu ile talibiz. Güçlü Trabzon Güçlü Türkiye için beyaz yürüyüş ile iktidara emin adımlarla ilerleyeceğiz." dedi. İktidar ve muhalefet partilerin gençlik kolları halkın karşısına huzur evi ziyareti ve halı saha turnuvaları ile çıkmasına karşı olduğunu dile getiren Gençlik Kolları İl Başkanı Görkem Çolak, "Biz böyle dava arkadaşları istemiyoruz. Onların yapması gereken halkın karşısına çıkmak, mevcut olan sorunları taşımak ve en önemli çözüm önerileri getirmektir. Biz bunları yapacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset