DP Belediyeyi İçerden Fethetti

Mahalli seçimler öncesi siyasi partiler aday belirleme yarışı içersindeyken, DP Trabzon Belediye Başkanlığı için sürpriz bir adayla yola çıkacak gibi…  Demokrat Partinin Belediye Başkan adayının “tecrübeli bir Belediyeci  olacağı kaydediliyor.ANAP'lı  Bel

DP Belediyeyi İçerden Fethetti


Mahalli seçimler öncesi siyasi partiler aday belirleme yarışı içersindeyken, DP Trabzon Belediye Başkanlığı için sürpriz bir adayla yola çıkacak gibi…  Demokrat Partinin Belediye Başkan adayının “tecrübeli bir Belediyeci  olacağı kaydediliyor.

ANAP'lı  Belediye Başkanı Orhan Karakullukçu zamanında göreve başlayan ve Karakullukçu'nun, Osman Abanoz'la birlikte görev  ve yetki verdiği,  1984 yılında Trabzon Belediyesi Satış Amirliğine atadığı Muammer Yazıcı'nın,  Demokrat Parti Belediye Başkan adayı olacağı gelen haberler arasında.

Marmara Üniversitesi  İşletme Fakültesi mezunu olan Muammer Yazıcı'nın, tüm çalışma hayatı Trabzon Belediyesi'nde geçti.  1985 yılında Trabzon Belediyesi Emlak-Vergi Dairesi Kurucu Müdürü olan Muammer Yazıcı'nın, şu ana kadar kesinleşen adaylar arasında tek Belediyeci aday olma özelliğini taşıyor.

Muammer Yazıcı'nın adaylığı ile ilgili resmi açıklama parti yetkilileri tarafından henüz yapılmamış olsa da;  “Demokrat Parti Belediyeyi içten fethediyor” sözü Trabzon'da yankılanmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset