DP Adayı Bizim Süleyman

Demokrat Parti kulislerinde Trabzon Belediye Başkanlığı için yoğun kulisler devam ederken; adayın parti içersinden, biri olacağı gelen haberler arasında… Doğru Yol Partisinde Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı yapan; halen Demokrat Parti Genel İdare

DP Adayı Bizim Süleyman
Demokrat Parti kulislerinde Trabzon Belediye Başkanlığı için yoğun kulisler devam ederken; adayın parti içersinden, biri olacağı gelen haberler arasında…

Doğru Yol Partisinde Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı yapan; halen Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi olan Süleyman AYDOĞDU, Trabzon Belediye Başkanlığına aday olacak. Süleyman Aydoğdu'nun Belediye Başkanlığına aday olması, Demokrat Parti teşkilatlarını da harekete geçirdi. Partiye yakın kaynaklar; 25 yıldır Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti çizgisinde siyaset yapan, Trabzonspor'da yöneticilik tecrübesi de bulunan Süleyman Aydoğdu ile Demokrat Partinin bir sürprize hazırlandığını söylediler.

Parti içersinde herkesimin büyük sempatisine sahip olan Süleyman Aydoğdu, Trabzon kamuoyu tarafından da sevilen bir kişi olarak; DP'nin Trabzon'da gösterebileceği en iyi aday olarak değerlendiriliyor. Bu seçimde yarışta “BİZİM SÜLEYMAN” da var diyenlerin sayısı oldukca fazla.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset