DP 2 milyon kişinin elini sıkacak

DP Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin kritik bir süreçte olduğu ileri sürülerek “ekonomideki rakamlar makyajlansa da halkın ezilmeye devam ettiği, dış politikada göstermelik şovların izlenen güdümlü politikayı gölgeleyemediği” sa

DP 2 milyon kişinin elini sıkacak

DP Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin kritik bir süreçte olduğu ileri sürülerek “ekonomideki rakamlar makyajlansa da halkın ezilmeye devam ettiği, dış politikada göstermelik şovların izlenen güdümlü politikayı gölgeleyemediği” savunuldu.


“Kutsal değerlerin rant aracı olarak görülmesinin Türkiye'yi ideolojik siyasetin merkezine sapladığı, gerçek gündemi sürekli ötelenen halkın bir alternatif aradığı” ifade edilerek, şunlar kaydedildi: “Türkiye'nin aradığı alternatif DP'dir. Çünkü DP millet odaklı siyaset yapar. DP milletin huzuru, refahı, kardeşliği, sosyal barışın tesisi ve ülkesinin dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında hak ettiği yeri alabilmesi ve rekabet gücünü ortaya koyabilmesi için siyaset yapar.

Türkiyemizin bu hükümet sayesinde gelecekle ilgili vizyonu, beklentileri, hayalleri, sınırlandırılmış hatta yok edilmiştir. Tarih, bütün bu gerçekler ışığında DP'ye yeni bir rol sunmaktadır.

,Türkiye, Mart 2009'da yapılacak mahalli idareler genel seçiminde alternatifini yeşertecektir. Bu alternatif tarihin yeniden sorumluluk kapısını kendisine açtığı DP olacaktır. Bunun yolu ise milletten kopmak değil, milletle beraber olmaktır. Genel Başkanımız Sayın Süleyman Soylu'nun 6 ayı aşkın süredir Anadolu'da sürdürdüğü ve milletle kucaklaştığı 'Beyaz Yürüyüş' çerçevesinde bu kez DP teşkilatları halkın ayağına gidecek.”


Açıklamada, 12-13 Eylülde Genel Başkan Soylu'nun katılımı ile İstanbul'da Küçükçekmece, Bakırköy, Pendik, Ümraniye ilçelerinde esnaf ziyaretleri ile başlayacak ve 18 Eylülde pilot seçilen Yalova, Bursa, Denizli, Muğla ve Hatay'ı da kapsayarak 20 Ekime kadar devam edecek “Demokrat Eller Türkiye İle Buluşuyor” projesinde DP teşkilatlarının ev, esnaf, sokak ziyaretleri ile 2 milyon vatandaşın “elini sıkacağı” belirtildi.


Projenin daha sonra ülke genelinde uygulanacağı ifade edildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset