Devlet töreni yapılmayacak mı?

Eski Başbakanlardan ve SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan vefatı üzerine konuşan Recai Kutan'ın sözleri kafaları karıştırdı. Bugün saat 11.40'da vefat eden Necmettin Erbakan'ın tedavi gördüğü hastanenin önünde bir konuşma yapan Recai Kutan, "Sayın Erbakan

Devlet töreni yapılmayacak mı?

Eski Başbakanlardan ve SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan vefatı üzerine konuşan Recai Kutan'ın sözleri kafaları karıştırdı.

 

Bugün saat 11.40'da vefat eden Necmettin Erbakan'ın tedavi gördüğü hastanenin önünde bir konuşma yapan Recai Kutan, "Sayın Erbakan'ın cenazesi Salı günü Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Merkez Efendi'de defnelicek" diye konuştu.

 

ANKARA'DA TÖREN YAPILMAYACAK!

Kutan bir gazetecinin "Ankara'da tören yapılmayacak mı?" sorusuna ise 'Hayır' karşılığını verdi. Aynı zamanda eski Başbakan olan Erbakan için teamüllere uygun olarak TBMM'de bir törenin yapılıp yapılmayacağı şimdilik merak konusu...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler