Devlet Bahçeli'ye kaset şantajı!

MHP’li 4 üst yöneticiyle ilgili kasetleri yayınlayan “Farklı Ülkücüler” adlı grup, bu kez Bahçeli’ye istifa çağrısı yaptığı iddia edildi.MHP’li 4 üst düzey yöneticinin istifasına yol açan özel görüntüleri yayınlayan “Farklı Ülkücüler” adlı grup, şimdi de

Devlet Bahçeli'ye kaset şantajı!

MHP’li 4 üst yöneticiyle ilgili kasetleri yayınlayan “Farklı Ülkücüler” adlı grup, bu kez Bahçeli’ye istifa çağrısı yaptığı iddia edildi.

MHP’li 4 üst düzey yöneticinin istifasına yol açan özel görüntüleri yayınlayan “Farklı Ülkücüler” adlı grup, şimdi de twitter üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye 18 Mayıs’a kadar istifa etme çağrısı yaptı. Bahçeli’nin istifa etmemesi halinde 4 genel başkan yardımcısının kamuoyunu sarsacak konuşmalarına ilişkin bir kaseti yayınlayacaklarını açıklayan grup, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın “geçici genel başkan” sıfatıyla partiyi olağanüstü kurultaya götürmesini istedi. Parti yöneticileri ise mektubu “şantaj” olarak nitelendirirken, “Fitne girişimi, içimize nifak tohumu ekmek istiyorlar” değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler