Devlet Bahçeli: AKP artık dinlensin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık olağan meclis toplantısında konuştu. Bahçeli, "Ülkemizde yaşanan iş kazaları tahammül sınırımızı aşmıştır. Arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü söz konusu yerde 2 işçim

Devlet Bahçeli: AKP artık dinlensin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık olağan meclis toplantısında konuştu.

 

Bahçeli, "Ülkemizde yaşanan iş kazaları tahammül sınırımızı aşmıştır. Arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü söz konusu yerde 2 işçimiz hayatını kaybetmiş 2 işçimizde yaralanmıştır. Bu felaketin nedenlerin araştırılması ve birdaha yaşanmaması gerekmektedir. Bu acı günlerde kalbimizin Afşin'lilerle birliktedir. İçerden ve dışarıdan fitne kuşatması altına alınan Türkiye milli birliğine zarar verilmek isteyen bir suikastle karşılaşmıştır. İktidara gelen AKP yoksullakla mücadele edeceğiz dedi ama yoksulluğu heryere yaydı.

 

İçinde bulunduğumuz durum çok vahimdir. Bugün karşımızdaki hazin tablonun bazıları malesef bunlardan ibarettir. Önümüzdeki seçimler bu yüzden daha da önem taşımıştır. Milletimizin yeni bir başlangıca ihtiyacı vardır. Ülkemiz Allah korusun yeni bir skandallara sürüklenebilir, bu yüzden AKP'nin dinlenmesi gerekir" dedi.

 

Bahçeli, "Ülkemizde yaşanan iş kazaları tahammül sınırımızı aşmıştır. Arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü söz konusu yerde 2 işçimiz hayatını kaybetmiş 2 işçimizde yaralanmıştır. Bu felaketin nedenlerin araştırılması ve birdaha yaşanmaması gerekmektedir. Bu acı günlerde kalbimizin Afşin'lilerle birliktedir.

 

Milletemiz 9 yıldır süren AKP hükümeti altında ezilmiştir. Bir türlü çözüleyemen kronik sorunlardan çok kötü bir şekilde etkilenmiştir. Terörle mücadele zaafa uğramıştır. Ayrışma ve husumet düğmesine basılmılş milli birliğimiz felç edilmiştir. AKP insanımızı ekmeğe muhtaç hale hetirmiştir. Malesef perişanlık diz boyu artmıştır. Geride kalan yıllarda işsizlik endişe verici bir hale gelmiştir. Gelir dağalımındaki adaletsizlik kaygı verici bir duruma gelmiştir.

 

Özellikle referandum öncesi ne söylendiyse bugüne kadar tersi yapılmıştır. AKP'yle birlikte Türk milleti bölünmenin eşiğine kadar gelmiştir. 2002 seçimlerinden sonra yoksulluğu yok edeceğiz diyen AKP hükümeti işsizliğe hiçbir çözüm bulamamıştır.

 

Türkiye'de siyasi iktadirın yenilenmesine ihtiyaç vardır. Başbakan Erdoğan ve partisinin dinlenmesi mecburi bir hal almıştır. Tüm vatandaşlarımız 9 yıldır görevde bulunan AKP hükğmetini al aşağı edecektir.

 

Mısır'daki isyan sonucu Hüsnü Mübarek görevinden çekilmiş ve bir dönem böyle kapanmıştır. Ancak bir gerçek vardır ki bundan sonra Müslüman coğrafyası eskisi gibi olmayacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset