Deva Partisi Ortahisar Yönetimi belli oldu

Deva Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı yönetimi belli oldu.

Deva Partisi Ortahisar Yönetimi belli oldu

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Gökhan Onur, “Demokrasi ve Atılım Partisi Ortahisar ilçe yönetimimiz hayırlı olsun” dedi.

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Onur, ‘’Bugün itibariyle, Ortahisar ilçemizde de resmen teşkilatlanmış bulunuyoruz. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın takdirleriyle Ortahisar Kurucu İlçe başkanlığına atanan Ahmet Tarık Şanlı ile birlikte DEVA Partisi Ortahisar ilçe yönetimimizi Ortahisar Kaymakamlığına sunduk, Vatanımıza ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Ortahisar ilçe başkanımızı ve oluşan yönetimdeki tüm ilçe yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Siyaset anlayışımızda çamur atmak, karalamak, yanlış yönlendirmek ve algı yönetimi yapmak yok, biz gördüğümüz sorunlara çözüm önerileri üreterek yapıcı eleştirilerde bulunacağız.  Her kesimin düşüncesine önem ve değer vererek bütünleştirici, kucaklayıcı ve yapıcı bir siyaset yapmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Tarık Şanlı, ‘’İyi bir ekiple iyi bir ekip çalışması olacağına inandığım yerdeyim’’ dedi. 

Şanlı, “Trabzon Kurucu İl Heyetimizin önerisi üzerine Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan'ın takdirleriyle 1 ay önce Ortahisar Kurucu ilçe başkanı olarak atandım. Oluşan yönetimimizle birlikte Trabzon’umuzun hizmetinde olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.  Tüm samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki; inandığım yerde, inandığım ekiple yola çıkmış olmanın güveni ve rahatlığı içerisindeyim. Önümüzdeki günlerde yönetimimize yeni arkadaşlarımız katılacak, ilçe seçimine kadar daha geniş bir yönetim oluşturarak, hiç kimseyi dışarda bırakmadan yolumuza devam edeceğiz. Tüm halkımızı üye olmaya davet ediyorum. Hep beraber hiçbir kesimi dışlamadan ve ötekileştirmeden çok güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Tarık Şanlı kimdir?

1967 yılında Trabzon’da doğan Şanlı ilk orta ve lise tahsilini Trabzon’da tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik bölümünden mezun olan Şanlı uzun yıllar inşaat sektöründe birçok ulusal şirkette üst düzey yöneticilik pozisyonlarında bulundu. 2011 yılında inşaat sektöründe hizmet veren kendi şirketini Pelitlide hayata geçirdi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Deva Partisi Ortahisar Yönetimi belli oldu

Deva Partisi Ortahisar Yönetimi belli oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset