Deniz Baykal'a oda aranıyor

Kaset skandalının ardından istifa eden Deniz Baykal'ın Meclis'teki Genel Başkanlık odası da yeni Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na geçti.Deniz Baykal'a Meclis'te oda aranıyor. CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda kalan Deniz Baykal, bundan sonr

Deniz Baykal'a oda aranıyor

Kaset skandalının ardından istifa eden Deniz Baykal'ın Meclis'teki Genel Başkanlık odası da yeni Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na geçti.

Deniz Baykal'a Meclis'te oda aranıyor. CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda kalan Deniz Baykal, bundan sonraki siyasal çalışmalarını sade bir milletvekili olarak yürütmeyi planlıyor. Genel Başkanlığı bıraktığı için Meclis'teki Genel Başkan odasını kaybeden Deniz Baykal'ın şimdi Meclis'te nerede çalışacağı merak konusu oldu.

Eski CHP lideri Deniz Baykal, sade vatandaş olarak siyasal çalışmalarını sürdürmesine rağmen odası Meclis'te milletvekillerin odalarının bulunduğu yerde olmayacak. CHP'li Meclis İdare Amiri Ahmet Küçük, Genel Kurul'un bulunduğu tarafta Deniz Baykal için oda arıyor. Baykal'a şu ana kadar oda bulunamadı. Ancak Küçük'ün, Baykal'ın eski genel başkan olmasından dolayı ana binada eski idare amiri ya da grup başkanvekillerinden birinin odasını Baykal'a ayarlamaya çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset