Deniz Baykal halka gidiyor

  Baykal’ın ilk durağı Alanya, ikinci durağı ise Antalya olacak. 11 Haziran Cuma günü Alanya’ya gidecek Baykal, örgüt yemeğine katılarak bir konuşma yapacak. Genel Başkanlıktan istifa eden Baykal, Ankara’dan ilk defa önümüzdeki hafta ayrılacak. Baykal, 11

Deniz Baykal halka gidiyor

 

 

Baykal’ın ilk durağı Alanya, ikinci durağı ise Antalya olacak. 11 Haziran Cuma günü Alanya’ya gidecek Baykal, örgüt yemeğine katılarak bir konuşma yapacak. Genel Başkanlıktan istifa eden Baykal, Ankara’dan ilk defa önümüzdeki hafta ayrılacak. Baykal, 11 Haziran Cuma günü Alanya’ya giderek örgütün akşam yemeğine katılacak ve teşkilata bir konuşma da yapacak. Baykal, 12 Haziran Cumartesi günü de Antalya’nın Kumluca ilçesindeki örgütün programına katılacak. CHP’nin eski Genel Başkanı, Pazar gününü de Antalya’da geçirecek.

DAVETLERE İŞTİRAK EDECEK

Edinilen bilgiye göre Baykal’a yurdun her yanından çeşitli programlara katılması için davetiyeler geliyor. Baykal’ın da kendisine gelen bu davetlere katılacağı ifade edildi. Böylece Baykal, Ankara’ya bağımlı kalmayarak yurdun çeşitli yerlerinde gelen davet programlarına katılacak ve örgüt toplantılarında konuşma yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler