Deniz Baykal geri döndü

TBMM'ye gelen Baykal, Genel Kurul çalışmalarına katılması bekleniyor.TBMM önünde habercilerin sorularını cevaplayan Deniz Baykal, tekne aldığı iddialarını bir kez daha yalanladı.Baykal şunları söyledi: "Yat aldığıma dair iddiaları biliyorsunuz. Çok şaşırd

Deniz Baykal geri döndü

TBMM'ye gelen Baykal, Genel Kurul çalışmalarına katılması bekleniyor.

TBMM önünde habercilerin sorularını cevaplayan Deniz Baykal, tekne aldığı iddialarını bir kez daha yalanladı.

Baykal şunları söyledi:

"Yat aldığıma dair iddiaları biliyorsunuz. Çok şaşırdım. Hayallerimde bile bu proje yer almadı. Ailemin de yoktur. Olcay böyle bir tekne gezisinden bile zevk almaz. Çok şaşırdım. Bu kadar esastan yoksun bu kadar boşlukta nasıl yapılabilir anlayamadım. Bir sohbet olur, o niyetten böyle haber çıkar. Aklımızda hayalimizde yok, çılgınca bir iş. Gazetenin genel yayın yönetmenine güçlükle ulaştım. Seni de yatta tatil yapmaya davet ediyorum dedim. Çok iyi olur dedi. Yorgunluğu da atarız dedim. Çok iyi yapmışsın dedi, çok ciddiydi. Ben haberimin arkasındayım dedi. Sana 24 saat süre içerisinde haberini incele, bunun doğru olduğuna inanıyorsan, devam et. Yoksa gazetenin manşetinde Baykal senden özür diliyoruz yaz. Aksi halde hukuk yoluyla mücadele edeceğiz. Zevkine limon sıktık gibi laflarla haberi sürdürüyor. Ne ben,im ne de ailemin yakınlarının herhangi birisinin dünyanın her hangi bir limanında yata, tekneye bırakınız satın almayı, ilgi gösterdiğine dair kimse haber yapamaz. Benim hayatımda böyle bir tekneye ayırabileceğim 340 bin dolarım olmadı. Falanca kişi aracılığıyla diyor, onu tanımıyorum. Bunlar deli saçması, abuk sabuk laflar. Bu gazetenin yapması gereken tek şey özür dilemektir. Bunu böyle söylemek zorunda kaldığım için üzgünüm. Kamuoyunu böyle konularla meşgul ettiğim için özür dilerim. Ayrıca bu haberi akşam haber bültenlerinde değerlendiren diğer gazeteci, televizyoncu arkadaşlarıma da saygılar sunuyorum. Bu akşam gerekli gazetecilik ustalığını göstererek gerçeğin ortaya çıkmasına yardımcı olacaklarını umut ediyorum. Hukuk süreci içerisinde gereken girişimleri de avukatlarım yapacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler