Demokrat Parti dimdik ayakta

Demokrat Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, seçim çalışmalarını il dışında da sürdürmeye devam ediyor. SÜLEYMAN AYDOĞDU RİZE'DEAydoğdu, Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı ile birlikte  DP Rize İl Başkanı Tuncer Ergüven'i ziyaret e

Demokrat Parti dimdik ayakta

Demokrat Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, seçim çalışmalarını il dışında da sürdürmeye devam ediyor.

 

SÜLEYMAN AYDOĞDU RİZE'DE

Aydoğdu, Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı ile birlikte  DP Rize İl Başkanı Tuncer Ergüven'i ziyaret etti.

 

ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ

Aydoğdu, Rize'de ciddi bir yarışın olduğunu belirterek, “Bütün adaylarımıza bu yarışta sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

 

DP HALA DİMDİK AYAKTA

Demokrat Partiye bu ülkenin ihtiyacının olduğunu söyleyen Aydoğdu,”Bu halk bu millet bizi ne kadar çok özlediğini biliyoruz onun için çok iyi çalışarak, herkese ulaşarak partimizi adaylarımızı dün bugün ve yarın yapacaklarımızı üşenmeden yorulmadan anlatmak durumundayız. Demokrat Partinin hala ayakta dimdik durduğunu göstermeliyiz" dedi.

 

Aydoğdu, son olarak Rizeli ve Karadenizli hemşerilerine saygı ve sevgilerini sunarak sözlerini tamamladı.

 

DP Rize İl Başkanı Tuncer Ergüven, Rize'de her şeyin iyi olduğu, sorunların olmadığı gibi görülse de olayın böyle olmadığını ifade etti.

 

BU İKTİDARA SARI KART GÖSTERİLECEK

 

 Rize'nin iki başbakan çıkarmasının  bedelini ağır  ödediğini ve ödemeye devam ettiğini söyleyen Ergüven, bu millet 29 Mart Yerel Seçimlerinde bu iktidara sarı kartı gösterecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset