Demokrat Parti başsağlığı diledi

Yaşanan çığ felaketinden dolayı başsağlığı dileklerini ileten Başkan Adayı Aydoğdu, “Çığ felaketinde kaybettiğimiz 10 vatandaşımızdan dolayı sizin çok büyük bir acı çektiğinizi hissettim ve gördüm. Bütün Trabzon'un başı sağ olsun.” dedi. Başkan Adayı Aydo

Demokrat Parti başsağlığı diledi

Yaşanan çığ felaketinden dolayı başsağlığı dileklerini ileten Başkan Adayı Aydoğdu, “Çığ felaketinde kaybettiğimiz 10 vatandaşımızdan dolayı sizin çok büyük bir acı çektiğinizi hissettim ve gördüm. Bütün Trabzon'un başı sağ olsun.” dedi. Başkan Adayı Aydoğdu, Demokrat Parti Trabzon Belediye Başkanı olarak Trabzon'un mülki amiri Vali Nuri Okutan'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Hem başsağlığı dilekleri hem de nezaket ziyareti için Başkan Adayı Aydoğdu'ya teşekkür eden Vali Nuri Okutan, yaşanan çığ faciasının büyük bir acı olduğunu ifade ederek, “İnşallah böyle bir acı bir daha yaşanmaz. Trabzon doğasıyla, tabiatıyla özel öneme sahip güzel bir ilimiz. Dolayısıyla bu doğayı değerlendirmek ve doğa sporlarına ağırlık vermek durumundayız. Umarım, karamsar bir havaya bürünmeden devam ederiz.” şeklinde konuştu.

Seçimlerin demokrasinin güzelliği olduğunu belirten Vali Okutan, “Trabzonlular bulundukları bütün mevkilerde Trabzon'a ne kazandırabiliriz diye düşünüyorlar. Bu çok güzel bir özelliktir. Halka gidilecek, halk kendini temsil etmesini istediklerini belirleyecek. Bu demokratik gelişme açısından çok güzel bir olaydır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset