Demiryolu Trabzon için hayal

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’a her seferinde vaat olarak verilen ve bir türlü projesi dahil hazırlanmayan demiryolu yine başka hayallere kaldı. Haber merkezimizin sürekli gündeme getirdiği ve bir türlü Trabzon bürokrasisinin harekete geçemediği bu pr

Demiryolu Trabzon için hayal

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’a her seferinde vaat olarak verilen ve bir türlü projesi dahil hazırlanmayan demiryolu yine başka hayallere kaldı. Haber merkezimizin sürekli gündeme getirdiği ve bir türlü Trabzon bürokrasisinin harekete geçemediği bu proje  rafa kalkarken Erzincan’ın ise bu yol için bastırdığı biliniyor.

İran ve Gürcistan üzerinden gelecek olan Demiryolu’nun Erzincan’a bağlamak isteyen o bölge bürokrasisi bu adımını gerçekleştirmek için tüm hızıyla caba sarf ediyor. TCDD genel müdürlüğü görevinden istifa eden Erzincanlı bürokrat Süleyman Karaman’ın ulaştırma bakanı olması beklenirken eğer bu adım gerçekleşirse Trabzon demir yoluna veda edecek.

Trabzon bürokrasisi ise sadece Milletvekili olmak için görevlerinden istifa etmeye devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler