Demirtaş'tan İçişlerine gönderi

İstanbul Kazlıçeşme meydanında düzenlenen mitingde konuşan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ''AKP polisleri sahte delillerle dosya hazırlıyor ve götürüp AKP savcılarının önüne koyuyor. Onlar da arkadaşlarımızı AKP cezaevlerine koyuyor. Zekice hes

Demirtaş'tan İçişlerine gönderi

İstanbul Kazlıçeşme meydanında düzenlenen mitingde konuşan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ''AKP polisleri sahte delillerle dosya hazırlıyor ve götürüp AKP savcılarının önüne koyuyor. Onlar da arkadaşlarımızı AKP cezaevlerine koyuyor. Zekice hesaplanmış bir tezgah. Ama bu plana birisi uymuyor, İdris Naim Şahin. Bu tezgahladıkları itiraf ediyor. Kendisini buradan kutluyorum. Başbakanı da kınıyorum bu cevheri 9 yıldır bizden sakladığı için'' dedi.

'İDRİS NAİM ŞAHİN BU PLANA UYMUYOR'

Konuşmasında İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenen Demirtaş, "2011'de halkımız siyasi bir sinsi planla halkımız yok edilmeye çalışılıyor. AKP polisleri sahte delillerle dosya hazırlıyor ve götürüp AKP savcılarının önüne koyuyor. Onlar da arkadaşlarımızı AKP cezaevlerine koyuyor. AKP medyası bu yalanları halka yansıtıyor. AKP Başbakanı en son çıkıp kendisi veriyor son kararı. Kendileri açısından zekice hesaplanmış bir tezgah. Ama bu plana birisi uymuyor, İdris Naim Şahin. Yaptığı tüm konuşmalarda bu planları tezgahladıklarını itiraf ediyor. Kendisini buradan kutluyorum. İç İşleri Bakanını bu üstün zekasından dolayı kutluyorum." şeklinde konuştu..

'BAŞBAKANI KINIYOR, ŞAHİN'İ KUTLUYORUM'

BDP Eş Genel Başkanı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kendini mahkeme yerine koyup arkadaşlarımıza hakaret edip, bu planı kendilerinin yaptığını itiraf ediyor, bunu herkes yapamaz. Kendisini kutluyorum. Başbakanı da kınıyorum bu cevheri 9 yıldır bizden sakladığı için. Şimdi bu bakanın yaptığı her konuşmadan ve açıklamadan yola çıkarak AKP'nin ne olduğunu, ne olmadığını görüyoruz. Şahin, AKP'nin gerçek göstergesidir. Arıyorum arıyorum Kürt sorununu bulamıyorum diyor. Kanepenin, masanın altına bakıyor bulamıyor. Sen aramaya devam et."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset