Demirel Soylu’ya Ne Dedi?

DP Genel Başkanı Soylu, Demokrat Parti'nin 15-16 Kasım 2008 tarihlerinde toplanan 9. Olağan Büyük Kongresi'nde seçilen yeni parti yönetimiyle birlikte Demirel'i Güniz Sokak'ta bulunan konutunda ziyaret etti.Ziyarette Soylu'ya Genel Başkan Yardımcıları Meh

Demirel Soylu’ya Ne Dedi?

DP Genel Başkanı Soylu, Demokrat Parti'nin 15-16 Kasım 2008 tarihlerinde toplanan 9. Olağan Büyük Kongresi'nde seçilen yeni parti yönetimiyle birlikte Demirel'i Güniz Sokak'ta bulunan konutunda ziyaret etti.

Ziyarette Soylu'ya Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Dülger, Sabri Erdil, Nevzat Ceylan, Harun Akın, Genel Sekreter Umut Arık, GİK Üyeleri Bülent Kuşoğlu, Salih Erhan, Aykut Kuranel, Ayfer Arat, Kadın Kolları Genel Başkanı Filiz Külahlı eşlik etti. Basının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Soylu, partisinin kongresini başarıyla tamamladığını anımsattı.

“Türkiye'nin önüne, Türkiye'nin beklediği bir alternatif koyabilmek adına büyük bir heyecan duymaktadır. Birikimiyle, tecrübesiyle, kendisine güç veren mazisiyle birlikte yarınlara emin adımlar atmaktadır” diyen Soylu, şöyle konuştu: “Bugün milletimizin beklentilerine Türkiye'nin her tarafında teşkilatıyla, sempatizanlarıyla ve kendi misyonuna inananlarla ve misyondan beklentisi olan tüm vatandaşlarımızla birlikte Türkiye'nin yarınlarına ciddi öneriler getirmek Türkiye'nin yarınlarına ciddi alternatifler getirmek adına büyük bir gayret sergilemektedir. Yerel seçimlerde de aynı kararlılıkla, aynı ciddi adımlarla ve bütün teşkilatımızla Türkiye'nin her tarafında teşkilat mensuplarımızın, partililerimizin, dava arkadaşlarımızın ortaya koyduğu inançla önümüzdeki yerel seçimlerde Demokrat Parti çizgisinin, Doğru Yol Partisi çizgisinin ve Adalet Partisi çizgisinin hak ettiği bir neticeyle buluşturacağımıza inanıyorum.”

Demirel de yaptığı konuşmada “Türkiye'nin siyasette zor şartlar içinde bulunduğu zamanda bir büyük meşaleyi taşıyacaksınız ve bu meşaleyi taşıma inancına sahipsiniz gücüne de sahipsiniz” dedi.

Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Misyonunuzu çok iyi anladığınızı görüyorum bundan dolayı da çok mutluyum. Çünkü Demokrat Parti, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi bugünkü Demokrat Parti hepsi bir misyon sahibi olan partilerdir.

Bakın partilerin ismi değişiyor misyon değişmiyor. Partilerin ismi Türkiye'nin şartlarına göre değişerek geliyor ama misyon kaybolmuyor. Misyon görev Türkiye'nin mutluluğudur, barıştır ve bu çizgide görev yapmakta olan siyasi partiler hepsi birbirinin devamı, hepsi birbirinin aynıdır bu görev aslında Türkiye'de barış için, Türkiye'de mutluluk için, Türkiye'de refah için, Türkiye'de kalkınma, Türkiye'de çağdaşlık için yapılmıştır. Bugün bana göre her zamankinden çok bu misyona ihtiyaç vardır.

 

Siyasette böyle inişi var çıkışı da var. Aynı zamanda derlenip toparlanmaya daha da güçlenmeye Türkiye için ihtiyaç vardır. Sizin heyecanınızı takdir ediyorum ve inanıyorum ki önümüzdeki zaman içerisinde başarılı olacaksınız önemli ölçüde başarılı olacaksınız. Bu başarıya sizden çok Türkiye'nin ihtiyacı vardır ve rejim alternatifsiz olmaz. Doğru yoldasınız başarılar dilerim yolunuz aydınlık olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset