Demirel Oyunculuğa Soyundu

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de rol aldığı ve firari bir cumhurbaşkanının birkaç günlük öyküsünü anlatan ''Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'' 21 Eylülde izleyiciyle buluşacak.Yapımcılığını Cemil Çetin'in yaptığı ve Zeki Alasya'nın yönettiği filmde, Zek

Demirel Oyunculuğa Soyundu

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de rol aldığı ve firari bir cumhurbaşkanının birkaç günlük öyküsünü anlatan ''Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'' 21 Eylülde izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını Cemil Çetin'in yaptığı ve Zeki Alasya'nın yönettiği filmde, Zeki Alasya, Derya Baykal, Şahap Sayılgan, Yeliz Yeşilmen, Ayla Algan, Sezai Altekin, Bahadır Tokmak, Ali Uyandıran rol alıyor.9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile Deniz Arman, Aykut Oray, Aziz Üstel, Cenk-Erdem gibi isimlerinin de konuk olarak yer aldığı film, Çankaya Köşkü'nün ana giriş kapısı önünde başlıyor. Filmin, iç mekan çekimleri ise Başbakanlık Binası'nda gerçekleştirildi.Filmin kısaca öyküsü şöyle:

''Bir gün siyasetin yüksek temposundan yorulan ve kısa bir süreliğine de olsa soluk almak amacıyla gizlice firar eden cumhurbaşkanı, halkın arasına karışır. First lady ve cumhurbaşkanından oluşan bu ''VIP'' firar ekibine, Ankara sınırlarından çıkmak üzereyken beklenmedik bir başka firari daha katılır, hayat kadını Buse! Ankara sınırlarında başlayan tuhaflıklar silsilesi cumhurbaşkanı ve eşinin zorunlu olarak konaklayacakları küçük bir balıkçı köyünde ise bambaşka bir atmosfere dönüşür ve cumhurbaşkanı artık öteki Türkiye'de konuktur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset