Demirel: "Küçük'ü tanımam"

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından serbest bırakılan Yalçın Küçük ile tanışıklığının olmadığını söyledi. Demirel, Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Başkanı Mihail Formuzal'ı Güniz Sokak'taki evinde kabul

Demirel: "Küçük'ü tanımam"
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından serbest bırakılan Yalçın Küçük ile tanışıklığının olmadığını söyledi.


Demirel, Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Başkanı Mihail Formuzal'ı Güniz Sokak'taki evinde kabul etti. Demirel, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yalçın Küçük'ün, 1995 yılında Abdullah Öcalan'a yapılacak suikast girişimini, Cumhurbaşkanlığı döneminde, Genelkurmay başkanının bilgisi dahilinde Öcalan'a ulaştırdığı ve Öcalan'ın bu suikastten kurtulduğu yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Demirel, "Yalçın Küçük ile hiç konuşmuşluğum ve tanışmışlığım yoktur. Bakınız, bu gibi hallerde laf çok. Senin dediğin lafın üzerinden 15 sene geçmiş. Bunlar eskiye ait şeyler. Biz önümüzdeki meselelerle uğraşsak daha iyi olur." dedi.

Kuleli sokaktaki çalışma ofisini kapatma gerekçesinin sorulması üzerine ise Demirel, hiçbir gerekçesi olmadığını söyledi. Çalışmalarını Güniz Sokak'ta sürdürdüğünü dile getiren Demirel, "Çalışma düzenimiz burada. Yine aynı süratle, aynı tempoyla çalışmaya devam ediyorum. 3 seneye yakın zamandır burada çalışıyorum." cevabını verdi.

Görüşmede Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Başkanı Mihail Formuzal, Demirel'e yörelerine ait tahta matarayla üzüm suyu hediye etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset