Demirel Çekilme Dedi

CHP Genel Başkanı Baykal'ın yakın çevresi, Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in arayarak, "Çekilmen gerekmez, sen çok iyi bir kampanya yaptın" dediğini söyledi. Aynı kişiler, DYP eski Genel Başkanı Tansu Çiller'in de Baykal'ı arayarak benzer şeyler

Demirel Çekilme Dedi

CHP Genel Başkanı Baykal'ın yakın çevresi, Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in arayarak, "Çekilmen gerekmez, sen çok iyi bir kampanya yaptın" dediğini söyledi. Aynı kişiler, DYP eski Genel Başkanı Tansu Çiller'in de Baykal'ı arayarak benzer şeyler söylediğini aktardılar.

Demirel, bu konuyu soran Hürriyet'e Baykal'ı aradığını doğruladı.
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı "Baykal sizce çekilmeli mi" sorusuna, şu cevabı verdi:

"Hayır çekilmesi gerekmez. Çok iyi bir seçim kampanyası yaptı. Lider olarak üzerine düşen her görevi yerine getirdi. Batı'yla ilişkiler, AB'yi anlattığı bölümler, terörle mücadele gibi konularda tezlerini çok iyi savundu. Türk milliyetçiliğini çok iyi anlattı. Baykal çok iyi yetişmiş bir siyasetçidir. Bu sonucu aldığı için çekilmesi gerekmez. Daha ne yapsın adam? Görevini tam anlamıyla yapmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset