Değirmenci'den rakibine tebrik

Aday adaylığı sürecinde yol arkadaşlığı yapan iki isim Zorlu Grand Hotel’de çalışmalarını sürdürürken bir araya geldi. Kendisinden daha sonra aday adaylığını açıklayan Yazıcı’yı tebrik eden Önder Değirmenci, Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş tüm

Değirmenci'den rakibine tebrik

Aday adaylığı sürecinde yol arkadaşlığı yapan iki isim Zorlu Grand Hotel’de çalışmalarını sürdürürken bir araya geldi. Kendisinden daha sonra aday adaylığını açıklayan Yazıcı’yı tebrik eden Önder Değirmenci, Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş tüm herkesin bir arada kol kola olması gerektiğini savunarak,”Biz aday adaylığımızı açıkladığımız günden bugüne birçok değerli abimiz, kardeşimiz yol arkadaşımız oldu. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımızdır. Hepsine çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Yazıcı, Değirmenci’ye nazik tavrından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset