Değirmenci BDP'ye ateş püskürdü

Değirmenci sadece Trabzon’da değil tüm Türkiye’de sürdürdüğü, hız kesmeyen bir seçim çalışmalarında iktidara ve BDP’ye seslendi: “Benim devletimin Başbakanına hiç kimse ultimaton veremez. ‘Başbakan kabul ederse seçime girmeyeceğiz’ !!! Uluslararası hukuk

Değirmenci BDP'ye ateş püskürdü

Değirmenci sadece Trabzon’da değil tüm Türkiye’de sürdürdüğü, hız kesmeyen bir seçim çalışmalarında iktidara ve BDP’ye seslendi: “Benim devletimin Başbakanına hiç kimse ultimaton veremez. ‘Başbakan kabul ederse seçime girmeyeceğiz’ !!! Uluslararası hukuk ve insana saygı çerçevesinde toplu mezarların açılması gerekiyorsa açalım ozaman; Sarıkamıştaki, Erzurumdaki, Köprüköydeki, Licedeki, Hakkarideki, Mardindeki, .... mezarları; elinde silahıyla benim mehmetciğim orada yatmaktadır, inanmayanlar açsın da görsünler.” Şeklinde demeç veren Değirmenci, seçmeninin bu gafletten kurtulması gerektiğini belirterek; “Yüce Türk Milleti bu kadim yolda yalnız değildir. Halkımız arzu ettiği geleceğe kavuşacaktır.” dedi. 

Yaptığı konuşmada sadece MHP seçmenine değil tüm seçmenlere tüm Türk Halkına seslendiğini belirten Değirmenci, “Ses verin yapılan haksızlıklara, Ses verin teröre, Ses verin memleketimizi soyanlara, Ses verin hainlere, ... Unutmayınız ki şuanda içerisinde bulunduğumuz seçim süreci bir kurtuluş savaşı mücadelesidir. Artık gelişen Türkiye olsun, yükselen değer Trabzon olsun istiyorsanız, sandık başında sesinizi yükseltin ve bu iktidarı hak ettiği yere gömerek Milliyetçi Hareketin sesine ortak olun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset