Cumur Akçaabatlılarla buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı yöneticileri ve Trabzon milletvekili Mustafa Cumur sivil toplum örgütleriyle ve belediye başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Akçaabat’ta düzenlenen kahvaltıya AK Par

Cumur Akçaabatlılarla buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı yöneticileri ve Trabzon milletvekili Mustafa Cumur sivil toplum örgütleriyle ve belediye başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Akçaabat’ta düzenlenen kahvaltıya AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, partili belde belediye başkanlarının yanı sıra MHP’li Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli ve sivil toplum örgütlerinden, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk katıldı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Çavuş, kentin önde gelen isimleriyle bir araya gelmek istediklerini belirterek, “Milletvekilimize bir konu danışmak isteyenlerin burada rahat ve sıcak bir ortamda sorularına yanıt bulması hem de kentte birliği sağlamak amaçlı böyle bir kahvaltı tertip ettik. Tüm belediye başkanlarını gerek partimizden gerekse muhalif partilerden davet ettik. Katılanlara teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset