Cumhurbaşkanından Kiralık

Sezer, Köşk'ten ayrılmadan dairesini kiraya çıkarıyor. Dairenin penceresine “Kiralık” ilanı asan Sezer ne kadar kira istiyor?Cumhurbaşkanı'ndan kiralık daire Sezer, Köşk'ten ayrılmadan dairesini kiraya Dairenin penceresine “Kiralık” ilanı asılırken Cumhur

Cumhurbaşkanından Kiralık

Sezer, Köşk'ten ayrılmadan dairesini kiraya çıkarıyor. Dairenin penceresine “Kiralık” ilanı asan Sezer ne kadar kira istiyor?

Cumhurbaşkanı'ndan kiralık daire Sezer, Köşk'ten ayrılmadan dairesini kiraya Dairenin penceresine “Kiralık” ilanı asılırken Cumhurbaşkanı'nın daire için 1400 YTL kira istediği öğrenildi.

Sezer ve eşi Semra Hanım, eski kiracılarından yaklaşık 6 ay önce evden çıkmasını rica etmişlerdi. Kiracının taşınmasının ardından da dairenin Sezer'in ofisi olacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı dairesini uzun zaman boş tutmayı tercih etti. Bu süreçte daireyi tamamen yeniledi. Sezer 1000 dolarlık depozitoyu da kiracısından isteme kararı aldı.

Kira için görevden ayrılmayı bekledi

ÖZEL hayatıyla ilgili görünmeyi sevmeyen Sezer'in, görevden ayrılmayı beklediği için evini hemen kiraya vermediği belirtiliyor. 11'inci Cumhurbaşkanı'na görevi teslim etmeyi bekleyen Sezer, ayrılık vakti yaklaştıktan sonra “Kiralık” ilanını vermeyi kabul etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset