Cumhurbaşkanı Gül Ankara'da!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) temaslarını tamamlayarak özel uçak ANA ile saat 14.45'de Ankara'ya geldi.Cumhurbaşkanı Gül, Esenboğa Havalimanı'na gelişinde askeri törenle karşılandı. Törende, TBMM Başkanı Köksal Top

Cumhurbaşkanı Gül Ankara'da!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) temaslarını tamamlayarak özel uçak ANA ile saat 14.45'de Ankara'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Gül, Esenboğa Havalimanı'na gelişinde askeri törenle karşılandı. Törende, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Ankara Valisi Kemal Önal, 4. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Aslan Güner, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve öteki yetkililer hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül ile eşi Hayrünnisa Gül ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek de Ankara'ya geldi. Saime Toptan, karşılama töreni sırasında Hayrünnisa Gül'e çiçek verdi. Cumhurbaşkanı Gül, Esenboğa Havalimanı'nda KKTC ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunuyor

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler