Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'pahalılık' mesajı "Kararlıyız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayat pahalılığına ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'pahalılık' mesajı "Kararlıyız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından ekonomi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Hayat pahalılığına değinen Erdoğan, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin canını yakan hayat pahalılığını ortadan kaldırmak, deprem gibi ülkemizin acil meselelerini çözmek, Türkiye’yi büyütmeyi sürdürmek için ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız.

Asırlık hayalimiz Türkiye Yüzyılı’nı gerçekleştirmeden durmayacağız, duraksamayacağız.

Küresel ekonominin geleceğine ilişkin endişelerin arttığı bir dönemde biz sadece umudumuzu korumakla kalmıyor, istihdamdan ihracata her başlıkta artan tempomuzla iddialarımızı somut çıktılara dönüştürüyoruz.

Türk ekonomisinin başarısının hepimizin hayat kalitesini yükselten, aksi durumun ise hepimize bedel ödeten bir tablo ortaya çıkardığını asla unutmamalıyız.

Ekonominin ruhunu oluşturan güven ve istikrar iklimini bozacak her türlü söz, tutum ve davranıştan uzak durmalıyız.

Ülkemizi küresel ekonominin içinden geçtiği şu fırtınalı atmosferden yara almadan sahil-i selamete ulaştırmak, siyasetçiler olarak hepimizin milletimize karşı mesuliyetidir.

Yasama organı Meclisimizin bu konuda göstereceği hassasiyet, yürütme olarak bizim en büyük moral kaynağımız ve desteğimiz olacaktır"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler