Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi ne zaman açıklayacak? AK Partili isimden açıklama geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi ne zaman açıklayacağına dair konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi ne zaman açıklayacak? AK Partili isimden açıklama geldi

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden Recep Tayyip Erdoğan zaferle çıkarken, gözler yeni oluşturulacak kabineye çevrilmişti. Kabine konusunda çeşitli dedikodular ortaya atılırken, Erdoğan'ın yeni kabineyi ne zaman duyuracağı ise merak konusu olmuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, katıldığı bir canlı yayın programında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumartesi günü mazbatasını aldıktan sonra saat 22.00 gibi yeni Kabine'yi açıklayabileceğini söyledi.

"İNŞALLAH CUMARTESİ GÜNÜ GÖRECEĞİZ"

Ali İhsan Yavuz şöyle konuştu: "Her kim iddialı şekilde konuşuyorsa, o onun kanaatidir. Cumhurbaşkanımız olağanüstü şekilde istişare mekanizmasını işletir. Kafa yorar. Ama sırrını kimseye kolay kolay söylemez. Epey süredir bu konulara çalışma yürütüyordur ama eminim ki bu liste kimse tarafından tamamen bilinmiyor. İnşallah Cumartesi günü göreceğiz" dedi.

yeni-kabine-ne-zaman-aciklanacak-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset