Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14:00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. Mini toplantıda yerel seçim hazırlıkları ile TBMM'de görüşülecek tekliflerin değerlendirileceği öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli saat 14.00'te Beştepe'de bir araya geldi. İki liderin yerel seçim hazırlıklarını ve yeni yasama döneminde Meclis'e gelecek teklifleri görüşmesi bekleniyor.

GÜNDEMLERİ YOĞUN
Görüşmede yeni yasama döneminde Meclis'e gelecek teklifler ve düzenlemeler ele alınacak. Diğer yandan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeler de masaya yatırılacak. Toplantı sonrası liderlerin birer açıklama yapması beklenmiyor.

GEÇEN AY GÖRÜŞMÜŞLERDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli sık sık bir araya geliyor. İki lider son olarak 29 Ağustos'ta Bahçeli'nin Beytepe'deki konutunda görüşmüştü. Toplantı yaklaşık 1 saat sürmüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler