Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Makamlar gidici dava kalıcıdır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ortahisar kongresine mesaj.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Makamlar gidici dava kalıcıdır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ortahisar İlçe kongresine video mesaj gönderdi.

Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli dava arkadaşlarım. AK Parti bu toprakların eseridir. Hamurunu bizzat milletimiz yoğurmuştur. Şükürler olsun ki 18 yıldır tüm engellere rağmen milletimize hizmet etmeyi Allah bize nasip etti. Milletimizin dertleriyle derlenen eşsiz vatanımızın her ilinin her köyünüm sorunlarını çözmek, zengin güçlü özgür kılmak için çalıştım. Milletin önündeki tüm engelleri kaldırdık, IMF kapılarında bekleyen kendi kararını vermekten aciz yönetim anlayışından kendine ve milletine güvenen dünyaya açılan bir vizyonla harekete geçtik. Bu anlayışla yapılamaz denilenleri yaptık. Büyük projeleri hayalden gerçeğe dönüştürdük. Yerli ve milli sanayimizi her geçen gün artırıyoruz.  Bunları yaparken yanımızda daima siz varsınız. 

Bu milletin vergileriyle alınan silahları 15 Temmuz’da yine bu millete doğrultanlara karşı olanlar yine sizlersiniz. AK Parti’nin 18. Yaş heyecanını yaşadığımız bir dönemdeyiz. AK Parti kongreleri asla sona ermeyecek bir bayrak yarışıdır. Makamlar gidici dava kalıcıdır.  Tüm AK Partili dava ve yol arkadaşlarımızı selamlıyorum. Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz.  Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset