Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, polise "İt" diyen Tuncay Özkan'a sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Maçka'da yolu kapattığı için kendisini uyaran polise ağır hakaretler eden CHP Milletvekili Tuncay Özkan'a canlı yayında sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, polise "İt" diyen Tuncay Özkan'a sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da miting aracıyla yolu kapattığı için kendisini uyaran polise ağır hakaretler eden CHP Milletvekili Tuncay Özkan için "Bu millet sana gereğini yapar" dedi.


"BENİM DE SÖYLEYECEK SÖZÜM VAR DA..."

Bir televizyon kanalının canlı yayınında konuşan Erdoğan, "Bu tabii, artık bunların sonunun geldiğinin alametidir. Benim de söyleyecek sözüm var da... Bu vatanın bir polisine sen "it" diyemezsin. O görevini yapıyor. Bu bir trafik polisidir büyük ihtimalle. Ona göre orada görevini yapıyor. Ve bu millet sana gereğini yapar. Ama bunlar bu halkın dilini yakalayamadılar." ifadelerini kullandı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset