Cora'dan Trabzon basınına övgü...

AK Parti Trabzon 6. sıra milletvekili adayı Salih Cora, Türkiye'de basının ve medyanın çok güçlü olduğunu, yerellere bakıldığında Trabzon medyasının çok güçlü olduğunu söyledi.  AK Parti Trabzon 6. sıra milletvekili adayı Salih Cora, beraberinde İlçe Başk

Cora'dan Trabzon basınına övgü...

AK Parti Trabzon 6. sıra milletvekili adayı Salih Cora, Türkiye'de basının ve medyanın çok güçlü olduğunu, yerellere bakıldığında Trabzon medyasının çok güçlü olduğunu söyledi.  

AK Parti Trabzon 6. sıra milletvekili adayı Salih Cora, beraberinde İlçe Başkanı Enver İskender ve partililerle birlikte Vakfıkebir ilçesinde bulunan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGG)'ni ziyaret etti. BGG Başkanı Mehmet Bülent Alp, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler tarafından karşılanan Salih Çora, Büyükliman Gazeteciler Cemiyetine (BGG) gelmekten dolayı onur duyduklarını ifade etti. Türkiye'de basının ve medyanın çok güçlü olduğunu vurgulayan Çora, yerellere bakıldığında Trabzon medyasının çok güçlü olduğunu söyledi.

Cora, "Hakikaten bölgemizde çok iyi gazeteciler var. Emekçilerin gayretlerini biz gözlemliyoruz. Kendileri her zaman bu bölgede yeni siyasetçiler ortaya çıkmasını ve bu siyasetçilerin aracılığıyla bölgeye bir hizmet getirilmesi noktasında hakikaten bölgenin bir nabzını tuttuklarını ve bölgenin gizli gücü haline geldiler. Bu manada biz basına çok şey borçluyuz. Özellikle Büyükliman'daki basına çok şey borçluyuz. Bu gayretleri inşallah boşa çıkarmayacağız. " dedi. BGC Başkanı Bülent Alp ise "Özellikle istediğimiz Büyükliman Bölgesi'nden bir insanımızın seçilecek noktalarda olmasıydı. Sizin listeye girmeniz bölge için bir başarıdır. Bölge için insanımızın seçilecek bir yerlerde olmasını arzu ediyorum. Önümüzdeki seçimlerde bu bölgemizdeki insanımızın seçilebilecek yanı ilk 3'ün içerisinde görmek istiyoruz. Bölgemizin insanı olduğunuz için Büyükliman Bölgesini hiç bir zaman unutmayacağınızı umuyorum. Gerek teşkilatlarımız sayesinde gerek cemiyetimizin sayesinde yapacağımız çalışmalarda vatandaşa duyurmak için bizlerde elimizden geleni yapacağız. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset