Cora: Halk da istikrarı istiyor!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, seçim gezileri kapsamında Çarşıbaşı ilçesini ziyaret etti. Çarşıbaşı Fener köyü ile Kerem köyünde halkla buluşan Cora, AK Parti’nin ülke için yaptığı hizmetleri anlatırken, istikrarın sürmesi için köy ha

Cora: Halk da istikrarı istiyor!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, seçim gezileri kapsamında Çarşıbaşı ilçesini ziyaret etti. Çarşıbaşı Fener köyü ile Kerem köyünde halkla buluşan Cora, AK Parti’nin ülke için yaptığı hizmetleri anlatırken, istikrarın sürmesi için köy halkını bilgilendirdi.

Cora, burada yaptığı konuşmada, Halkın çoğunluğunun geçimini balıkçılıkla sağladığını belirterek, “İktidarımız döneminde balıkçılık mesleği ile uğraşanlara ÖTV muafiyeti getirilerek, mazot indirimi sağlandı. Bu da balıkçı esnafımızın kazancına önemli ölçüde katkı sağladı” dedi. Vatandaşların, AK Parti iktidarının hizmetlerinden ve ülkedeki istikrar ortamından oldukça memnun olduklarını gözlemlediğini kaydeden Cora,  “Halkımız istikrarın devamı için AK Parti ve hizmetlerini istiyor.

Biz de halkımızın güvenini boşa çıkarmamak adına ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyoruz ve istikrar sürerek ülkemizi daha iyi konuma getireceğiz” şeklinde konuştu. Balıkçılıkla uğraşan Halit isimli bir esnaf, “bize istikrar ortamının olmadığı bir dönemde balıkçılık teşvik edildi, devalüasyon ortamındaki dönemde çok zarar ederek iflasa sürüklendik. Biz bunun için istikrardan yana olacağız” diye konuştu.

Cora’ya ziyaretinde il yönetiminden İrfan Özer, ilçe başkanı Zekeriya Karaçengel ile partililer eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset