Cora Güngör'ü dava etmişti, mahkeme kararını verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın CHP Trabzon eski İl Başkanı Turgay Güngör'e açtığı davada mahkeme kararını verdi.

Cora Güngör'ü dava etmişti, mahkeme kararını verdi

CHP Trabzon eski İl başkanı Turgay Güngör, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora tarafından açılan hakaret davasından beraat ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama CHP Trabzon eski İl başkanı Turgay Güngör, "Bugün, 03.07.2018 Salı günü Trabzon Asliye Ceza Mahkemesinde, AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora tarafından CHP Trabzon İl Başkanlığım sürecinde yaptığım açıklamalar nedeniyle açılan ceza davasının 2.duruşmasında hakkımda beraat kararı verilmiştir. Referandum sürecinde, CHP’sini terörle ilişkilendiren Salih Cora’nın isnat ve iftiralarının ve buna verilen cevabın da hakaret içermediği noktasında yargı kararını vermiştir. Mesnetsiz olarak partimize ve yöneticilerine iftira atılmamalıdır. Temyiz yolu açık olmakla birlikte verilen kararın kamuoyu vicdanını rahatlattığını düşünüyorum. Halkımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset