Çizmecioğlu yeniden aday!

"Trabzon'umuza ve özellikle Trabzon'da yaşayan insanlarımızın tümüne en güzel hizmeti sunma yarışının başladığı günlerin arifesindeyiz" diyen Münir Ustakurt, " Önümüzde Mahalli İdareler Seçimleri var. Özellikle Trabzon'umuzu idare edecek belediye başkan v

Çizmecioğlu yeniden aday!

"Trabzon'umuza ve özellikle Trabzon'da yaşayan insanlarımızın tümüne en güzel hizmeti sunma yarışının başladığı günlerin arifesindeyiz" diyen Münir Ustakurt, " Önümüzde Mahalli İdareler Seçimleri var. Özellikle Trabzon'umuzu idare edecek belediye başkan ve meclis üyelerimizi yeniden seçeceğiz. Saadet Partisi olarak hiçbir zaman yalnız ve yalnız Trabzon Belediyesi'ni hangi kadrolarla en güzel şekilde idare ederiz düşüncesiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yıllarca seçim kazanan ancak idarede aciz kalan kadroların sıkıntısını hala çekmekteyiz.

Bu düşünce ikametinde geçen seçimden bu yana halkımızın görüşlerini dikkate aldık. Yaptığımız kamuoyu yoklamaları ile devamlı halkımızın nabzını tuttuk. Teşkilatımızın bütün birimlerinin görüşlerini ve ortak kanaatlerini ziyadesiyle önemsedik. Toplumumuzun bütün kesimlerinin ortak kanaatine tercüman olan Merkez İlçe Başkanlığımızın yaptığı çalışmalar, İl Başkanlığı ve Genel Merkezinde onayıyla halkımızın gönlünde yer edinmiş siyasi düşüncelerden etkilenmeden tamamen halkımıza hizmet edeceğine inandığımız Mahmut Çizmecioğlu'nu belediye başkan adayımız olarak kamuoyuna takdim ediyoruz. Herkesin başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Trabzon'umuza hayırlı olsun" açıklaması ile SP Trabzon Belediye Başkan adayı Mahmut Çizmecioğlu'nu salona davet etti.

Yoğun bir tezahürat ve sevgi gösterileri arasında kürsüye çıkan SP Trabzon Belediye Başkan Adayı Çizmecioğlu, "Ben hepinize teşekkürü bir borç biliyorum. Biz Milli Görüş davasına hizmet etmeyi iki cihan saadetini kazanmakla eşdeğer görüyoruz. Trabzon'umuzun merkez ilçesinde; mahallerinde var olan kardeşlerimiz onların sorulan sorulara verdikleri cevaplarla, merkez ilçemizin de o cevabı onaylaması, Trabzon il yönetiminin onaylaması ile genel merkezimizin de onayıyla beraber Trabzon'da bu dönem Milli Görüş'ün belediye başkan adaylığı görevini üstlenmiş bulunuyorum.

Bu şerefli görevi bana verdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bende elimden gelen bütün gücümü kudretimi naçizane bir son nefes sahibi bir fani olarak yerine getirip sonuna kadar gücümü buna harcayacağıma söz veriyorum. Bu etrafımda çalışan kardeşlerimle beraber onlarında kendi nefislerine bu çalışma konusunda söz vermelerini onlardan rica ediyorum. Yaşanabilir Bir Türkiye diyorum. Yeniden Büyük Bir Türkiye, Yeni Bir Dünya diyerek hepinize saygılar sunuyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset