Çicek'in Tansiyonu Çıktı

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'ndeki yazlığında tatil yapan Adalet eski Bakanı Cemil Çiçek Edremit Devlet Hastanesi'nde yüksek tansiyon tanısıyla tedavi altına alındı.Gömeç'teki evine dinlenmek üzere gelen Cemil Çiçek, tansiyonu yükselince bugün saat 11.00 sır

Çicek'in Tansiyonu Çıktı

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'ndeki yazlığında tatil yapan Adalet eski Bakanı Cemil Çiçek Edremit Devlet Hastanesi'nde yüksek tansiyon tanısıyla tedavi altına alındı.

Gömeç'teki evine dinlenmek üzere gelen Cemil Çiçek, tansiyonu yükselince bugün saat 11.00 sıralarında Edremit Devlet Hastanesi'ne getirildi. Çiçek, Başhekim Operatör Dr. Edip Özkoç tarafından muayene edildi, özel bir odada dinlenmeye çekildi. Doktorlar Çiçek'in sağlık durumunun iyi olduğunu, tehlikeli bir durum bulunmadığını açıkladı.

Eski Bakan Çiçek, gazetecilerle görüşmek istemedi. Çiçek'e ilk müdahaleyi yapan Başhekim Opr. Dr. Edip Özkoç, “Cemil beyin kulağındaki iltihap nedeniyle tansiyonu yükselmiş. Hastanemize gelir gelmez, gereken müdahaleyi yaptık. Beyin tomografisi çekildi. Herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadı. Bakanın sağlık durumu endişe verici değil. Bir süre müşahade altında tuttuktan sonra bir aksilik olmadığı takdirde akşam saatlerinde taburcu edeceğiz'' diye konuştu.

Cemil Çiçek'in rahatsızlandığını duyar duymaz Edremit Devlet Hastanesi'ne gelen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Edremit Belediye Başkanı AKP'li Yunus Bozbey, hastaneden ayrılırken DHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Bakanımızın küçük bir sağlık sorunu var abartılması gerekmez. Sağlığı iyi. Endişe edilecek bir durumu yok. Kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulundum'' dedi.

Bu arada Edremit Belediye zabıtalarının küçük bir paket içinde, Cemil Çiçek'e limon kolonyası getirdiği gözlendi. Cemil Çiçek'in özel odasında yanında koruması ve damadının bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler