CHP'ye Antalya'da şok!

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, CHP ve Dp'den istifa eden 110 kişi AK Parti'ye geçti. Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Beldesi'nde CHP ve Dp'den istifa eden 110 kişinin, AK Parti'ye katılımı dolayısıyla tören düzenlendi. AK Part

CHP'ye Antalya'da şok!

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, CHP ve Dp'den istifa eden 110 kişi AK Parti'ye geçti.

Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Beldesi'nde CHP ve Dp'den istifa eden 110 kişinin, AK Parti'ye katılımı dolayısıyla tören düzenlendi. AK Parti Küçükköy Belde Teşkilatı'ndaki törende Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bazı katılımcılara AK Parti rozeti taktı. AK Parti'nin 8, 5 yıllık iktidarının her gününü hizmetle geçirdiğini belirten Tütüncü, yıllardır genişletilmeyen Korkuteli-Antalya arasındaki yolu da AK Parti iktidarının, 17 ayda 17 milyon TL yatırımla duble yol haline getirdiğini söyledi. AK Parti iktidarının geride kalan 8, 5 yılda adeta hizmet atağı yaptığını belirten Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler ve Korkuteli halkı bu hizmetlerin devam etmesini istiyor. Geride kalan sürede özellikle AK Parti hizmetlerinden nasibini aldığını gördük. Burası benim memleketim, anamın, babamın memleketi. AK Parti için de Korkuteli çok önemli bir bölge. Hemen hemen herkesin ağzında Türkiye'de var olan istikrar sürsün sözleri dolaşıyor. AK Parti bu seçimde Antalya ve Korkuteli'nde açık ara önde. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset