CHP'nin eski lideri, İYİ Parti lideri Akşener'in iddiasını doğruladı!

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in iddiları hakkında değerlendirmede bulundu.

CHP'nin eski lideri, İYİ Parti lideri Akşener'in iddiasını doğruladı!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında CHP'yi sert sözlerle eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İYİ Parti iktidardan para aldı imasında bulunduğunu öne süren Akşener; "Kimseden 1 Liralık yardım almadık. Herkes haddini bilecek" dedi.

Akşener'in sözlerini doğrulayan CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İYİ Parti ile CHP arasında herhangi bir para alışverişi asla söz konusu olmadı. Meral hanım gerçeği söylemiş" ifadelerini kullandı.

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda koltuğunu Özgür Özel'e devreden Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"DEVLETİN KURALLARI YERLE BİR EDİLDİ"

Tutuklu bulunan Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, "Can Atalay konusu, aslında Türkiye'de hukuk düzeninin olmadığını, hukukun tamamen ayaklar altına alındığını, yargı düzeyinin de 100 yıllık cumhuriyetimizin korunan saygınlığının yerle bir edildiğini görüyoruz.

Ormanda bile 'Orman Kanunu' deriz. Oranın bile kendine göre kuralı varken koskoca Türkiye Cumhuriyeti devletinin var olan kuralları yargı açısından ifade edeyim tümüyle yerle bir edildi" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset