CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da akademisyenlerle bir araya gelmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.4+4+4 sistemiyle ilgili tartışmalar ve Milli Eğitim komisyonundaki yaşananlara yönelik bir soruya yanıt veren CHP Lideri, hükümet

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da akademisyenlerle bir araya gelmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

4+4+4 sistemiyle ilgili tartışmalar ve Milli Eğitim komisyonundaki yaşananlara yönelik bir soruya yanıt veren CHP Lideri, hükümetin uzlaşma arayışı konusunda bir tavır değişikliğine gideceğini beklemediğini söyledi.

Başbakanın verdiği karara Bakanın karşı çıkmasının söz konusu olmayacağını öne süren Kılıçdaroğlu, "Ortada öyle hükümet, bağımsız bakanlar, öyle bir şey yok. Postmodern bir diktatörlük var. O diktatörlüğün de bir diktatörü var, Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde konuştu.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı şeklinde bir soruya da yanıt veren Kılıçdaroğlu, " Öne çıkan bir isim yok. 2014'de CHP'nin göstereceği adayın Cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum" dedi. Aday gösterecekleri ismin Türkiye'nin arzuladığı bir isim olacağını belirten Kılıçdaroğlu , " o isim Türkiye'nin adayı olacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset