CHP'li vekil komisyona böyle geldi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Genel Müdürlüğü ile Devlet Personel Başkanlığı’nın 2012 yılı bütçelerinin görüşülmesine başlandı.CHP İstanbul Milletv

CHP'li vekil komisyona böyle geldi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Genel Müdürlüğü ile Devlet Personel Başkanlığı’nın 2012 yılı bütçelerinin görüşülmesine başlandı.

CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, komisyona ceketine iğneyle iliştirilmiş ve üzerinde ''İntibak yasası istiyorum'', ''Gazeteciyim, yıpranma hakkımı istiyorum'', ''Yaşa takılanlar ölecek mi?'' şeklinde çeşitli talepleri içeren dövizler asarak geldi.

CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Mahmut Tanal ile CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş de birer talebi içeren kağıtları ceketlerine taktı.

Mevlüt Aslanoğlu ve diğer milletvekilleri Bakan Çelik ile bu şekilde tokalaştı.

CHP'li Aslanoğlu, bunun bir protesto değil, talepleri ifade etmenin bir çeşidi olduğunu kaydetti.

BİR DÖVİZ DE ÇAM'DAN

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da Bakan Faruk Çelik'in komisyona gelişi sırasında üzerinde ''Tutuklu sendikacılara özgürlük' yazılı döviz açtı.

Çam, dün İzmir'de beş sendika yöneticisinin gözaltına alındığını belirterek, serbest bırakılmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler